Payment with Klarna Payment with Swish
leverans 2-4dagar, säkra betalningar

Köpvillkoren

Bysofiakarolina


Köpevillkor 


Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och eventuell frakt.

Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag beställningen görs. Rabattkoder i erbjudanden gäller endast de dagar som de avser och inte i kombination med andra ordar och erbjudanden.

Betalningsalternativ
Du kan betala med klarna eller swich

Ångerrätt
När du handlar hos bysofiakarolina har du alltid rätt att ångra ditt köp och returnera varorna inom de lagstadgade 14 dagarna plus ytterligare 16 dagar ifrån att du mottagit din beställning. Det betyder att du alltid kan ångra ditt köp och returnera inom 30 dagar. Det är du som kund som står för returfrakten och ansvarar för att försändelsen kommer fram. Varan ska givetvis vara oanvända med prislappar och andra märkningar kvar och i sina orginalförpackningar. Om du vill returnera en vara du beställt vill vi att du först tar kontakt med oss via Kontaktformuläret eller med ett mail till [email protected] . I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. För vidare information om Lagen om alternativ tvistlösning i konsumentförhållanden se följande länk ec.europa.eu/consumers/odr.

Du har inte ångerrätt om:
Du använt varan eller om du saknar orginalförpackning och eventuella prislappar eller annan märkning.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos bysofiakarolina . Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Dina personuppgifter behandlas enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-. Om du ångrar ditt köp är det därför bättre om du tar emot varan och kontaktar oss för att ordna med en retur enligt din ångerrätt som beskrivits ovan.

Privat Policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du en del av dina personliga uppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via mail till [email protected] .

Efter en beställning kan bysofiakarolina kontakta dig via e-post i informationssyfte. I det fall det gäller ett e-postutskick kan du alltid välja att avsäga dig dessa utskick i samband med det första utskicket. E-post som gäller din order kan du inte avsäga dig ifrån.

Reklamationer
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt vara defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig att ta kontakt omedelbart på e-post eller via kontaktformuläret. Berätta vad som skett så löser vi problemen tillsammans på bästa sätt. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut. Vi följer konsumentköplagen. Du ansvarar för att reklamationen kommer fram till oss.

Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och andra jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka inte skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på hela hemsida.
Allt hantverk hos bysofiakarolina är tillverkade för hand och av naturmaterial. På grund av det är varje alster unikt. Avvikelser från bilder kan därför förekomma. Du har alltid rätt att returnera en vara som inte uppfyller dina förväntningar. Returen sker då på din egen bekostnad och varan ska vara oanvänt.
Då bildskärmar återger färger olika kan färgavvikelser på produkter förekomma.