Liten presentation !


Hej mitt namn är Sofia och jag hoppas ni ska trivas här!

SofiaKarolina, namnen är mina, men även mina anfäders, ett skapande släkte enligt vad som berättats för mej. 

Här i Västerbottens-kustland finns jag, i min lilla by Gunsmark,  i mitt gamla soldattorp, granne med skogen, på andra sidan sjön. Naturen är min inspiration och återhämtnings plats. 

Dom organiska formerna kommer ofta igen i det jag formger, älskar det lite asymmetriska och lite operfekta . Att allt är lite olika och individuellt, precis som vi människor, lika men ändå olika. Jag drejar, kavlar och skulpterar 

Min verkstad, butik & galleri är min skapande plats, där jag vill skapa en härlig oas för mej och för andra, både med besök och på en keramik-kurs . Vindens sus i träden och fåglarnas kvitter är alltid närvarande och gör det lätt att hitta lugnet. 

~~~

Jag har alltid skapat, när jag var liten var det att sy kläder som gällde, min mor lärde mej. Senare har stickat och återvunnet stått i fokus. Men sen leran kom in i mitt liv för ungefär 5 år sedan så är lerkärleken total. Ett fantastiskt material och så mycket kvar att lära. Binder blommor, målar lite i olja och skriver ett och annat ord gör jag också. 

Hos mej hittar du keramik och annat fint som jag hoppas ska ge Dej en liten "prick över i" i vardagen.

°°°°°

Annat fint som kompletterar mitt hantverk kommer också att finnas här småningom . Jag bygger långsamt upp shoppen, så fler varor kommer sakta men säkert hittas här! 

Vill du besöka Mej och min Butik så finns jag i skogen i västra Gunsmark 132, Ånäset, Västerbotten, Sverige. 

Vänligen Sofia