Liten presentation !


Hej mitt namn är Sofia och jag hoppas ni ska trivas här!

SofiaKarolina, namnen är mina, men även mina anfäders, ett skapande släkte enligt vad som berättats för mej. 

Här i Västerbottens-kustland finns jag, i min lilla by Gunsmark,  i mitt gamla soldattorp, granne med skogen, på andra sidan sjön. Naturen är min inspiration och återhämtnings plats. 

Dom organiska formerna kommer ofta igen i det jag formger, älskar det lite asymmetriska och lite operfekta . Att allt är lite olika och individuellt, precis som vi människor, lika men ändå olika. 

Min verkstad, butik & galleri är min skapande plats, där jag vill skapa en härlig oas för mej och för andra . Vindens sus i träden och fåglarnas kvitter är alltid närvarande och gör det lätt att hitta lugnet. 

Har alltid skapat, när jag var liten var det att sy kläder som gällde, min mor lärde mej. Senare har stickat och återvunnet stått i fokus. Men sen leran kom in i mitt liv för ungefär 5 år sedan så är lerkärleken total. Ett fantastiskt material och så mycket kvar att lära. Binder blommor, målar lite i olja och skriver ett och annat ord gör jag också. 

Hos mej hittar du keramik och annat fint som jag hoppas ska ge Dej en liten "prick över i" i vardagen.

°°°°°

Annat fint som kompletterar mitt hantverk kommer också att finnas här småningom . Jag bygger långsamt upp shoppen, så fler varor kommer sakta men säkert hittas här! 

Vill du besöka Mej och min Butik så finns jag i skogen i västra Gunsmark 132, Ånäset, Västerbotten, Sverige. 

Vänligen Sofia